Engleski jezik

--Engleski jezik
Engleski jezik2017-06-09T07:19:07+02:00

Kratak opis programa

Poznavanje stranog jezika i rad na računaru je obavezna kada je u pitanju savremeno poslovanje. Engleski jezik se nametnuo kao jedan univerzalni jezik u međunarodnoj komunikaciji. Savremena lokalna samouprava ne zaostaje kada su ovi zahtevi u pitanju.

Bilo da je reč o turističkoj ponudi ili pregovorima oko investicija ili prikupljanju donacija, engleski jezik je univerzalna platforma za rad.

Nudimo vam specijalizovane kurseve prilagođenje potrebama i poslovanju lokalnih samouprava, od oblasti kao što je administracija, zatim kurseva iz oblasti prava, finansija i računovodstva, do praktičnih kurseva, kao što je engleski na poslovnim sastancima, kako da napišete poslovni plan, kako da komunicirate sa medijima i kreirate saopštenja za javnost.

Kursevi engleskog jezika

Opšti podaci o kursu: Unapredite jezičke veštine kroz interaktivna predavanja i komunikacijski pristup učenju jezika. Naučite da efektno komunicirate u svakodnevnim situacijama ili u specifičnom, poslovnom okruženju. Uspešno pregovarajte sa stranim investitorima i partnerima, usavršite veštine poslovne korespondencije i aktivno učestvujte u komunikaciji na poslovnim događajima. [...]